Recentste nieuwsberichten en artikels
Nieuws🕘 24 Mei 2018
Goed nieuws voor mensen die het niet erg vinden om alleen een ritje te maken in de houten achtbaan: er komt een single riders wachtrij bij de dubbele houten achtbaan Joris En De Draak! Het wordt de vierde attractie in de Efteling met een single riders rij.
Artikel🕘 24 Mei 2018
Over de hele wereld zijn er op dit moment zes Disney resorts: in Amerika, Japan, China, Hong Kong en Frankrijk. De hoofdparken vertonen enorm veel gelijkenissen, maar er zijn ook heel wat verschillen. Denk maar aan de kastelen die je in verschillende vormen kan terugvinden.
Nieuws🕘 24 Mei 2018
Fantastisch nieuws uit ZOO Antwerpen. Brilbeervrouwtje Zamora beviel van een kleine brilbeer. De eerste maanden bleef het welpje veilig dicht bij de mama in de nest. Sinds kort ondernemen moeder en babybeer een hele snuffeltocht over boomstammen en tussen de struiken van hun buitenverblijf.
Nieuws🕘 23 Mei 2018
Ruim 12 jaar nadat Six Flags 5 parken verkocht heeft, willen ze nu het beheer van deze parken terug overnemen. Eerder had de parkketen al aangekondigd te willen investeren in andere parken, nu lijkt dat ook realiteit te worden.
Nieuws🕘 22 Mei 2018
De zaken gaan goed in Salou: de laatste nieuwe achtbaan Red Force Junior werd pas vandaag geopend en PortAventura World komt alweer met nieuws naar buiten over grote investeringen voor het seizoen 2019.
Nieuws🕘 21 Mei 2018
Parc Asterix heeft twee nieuwe attracties in de pijplijn zitten. Concreet gaat het om een 4D-attractie in 2019 en waarschijnlijk een Launch Coaster in 2021. Deze informatie werd bevestigd in een uitzending over het park op de Franse televiesie.
Nieuws🕘 20 Mei 2018
Op vrijdag 18 mei werd het allereerste Insid'Ears event gehouden voor toegewijde fansites en bloggers van Disneyland Parijs. Een nieuw event waar allerlei plannen werden onthuld voor de twee Disney parken in Parijs.
Nieuws🕘 17 Mei 2018
In het najaar van 2018 opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen adventure trail 'Black Hill Ranger Path'.
Nieuws🕘 13 Mei 2018
Universal Studios Hollywood heeft deze week aangekondigd dat Jurassic Park The Ride op zaterdag 3 september uitsterft! Maar het leven vindt altijd een weg, zoals Dr. Ian Malcom zei in dé oerklassieker Jurassic Park.
Nieuws🕘 8 Mei 2018
Volgens de internationale, gerenommeerde pretparkwebsite Theme Park Review heeft Plopsaland De Panne de beste Belgische achtbanen in huis: zowel Heidi The Ride als Anubis The Ride kwamen als de grote winnaars uit de bus.
Artikel🕘 7 Mei 2018
Een maand na de introductie van ons 101ste park - Dennlys Parc - presenteren we wederom een nieuw park in onze parkgids en ook ditmaal wordt het een Noord-Frans park.
Nieuws🕘 30 Apr 2018
Vandaag is er een betoging geweest van verschillende foorkramers tegen de uitbreiding van het stadspretpark Jardin d'Acclimatation. Dit park in Parijs krijgt dit jaar een heuse uitbreiding met onder andere een Gerstlauer Bobsled achtbaan.
Pretparkdeals

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.